ČOVIĆ: Nismo pričali o smeni Stojadinovića

Potpredsednik Crvene zvezde za "Novosti" demantovao da će sportski direktor "crveno-belih" dobiti otkaz zbog lošeg izbora igrača u prelaznom roku

  • 0
Prvi trening fudbalera Crvene zvezde, Aleksandar Sale Janković, Dragan Džajić, Nebojša Čović i Zoran Stojadinović Foto: Marko Todorović

Potpredsednik FK Crvena zvezda, Nebojša Čović, kategorički je odbacio tvrdnje da će sportski direktor Zoran Stojadinović biti smenjen. On je za "Novosti" istakao da se o radu i statusu Stojadinovića nije razgovaralo, ali da će i za to biti prilike.

U utorak u toku dana pojavila se informacija da je Zvezda formirala Sportsku komisiju u kojoj nema Stojadinovića, pa su mediji počeli sa špekulacijama da je sportski direktor na izlaznim vratima.

- Ne znam zašto se formiranje sportske komisije tumači na takav način, kada pojava takvih tela nije nešto neuobičajeno, pogotovo kada je klub u specifičnoj situacija kao što je Zvezda.

- Nema mistifikacije po pitanju bilo kog personalnog rešenja, pa ni sportskog direktora. Niko nije razgovarao o nepoverenju ili smeni Stojadinovića, bar da ja to znam. Kad se završi sezona biće mnogo vremena da se sve mirno i pažljivo analizira - istakao je Čović.

Zvezda ima problem duga koji do ponedeljka mora da reši problem ako želi da dobije UEFA licencu. Čović ne želi da se bavi prognozama da li bi klub mogao da ostane bez evropske vize za narednu sezonu.

- Situacija je veoma teška. Sa 6,5 miliona evra došli smo na dva miliona duga i intenzivno radimo na tome da problem rešimo. Ne bih da prognoziram i da žurim s procenama, znamo rok i videćemo do kraja nedelje. Trudimo se da sve uradimo kako treba - kaže Čović.

Na pitanje da li Sa Pinto ima poverenje čelnika kluba, potpredsednik Crvene zvezde je odgovorio potvrdno.

- Apsolutno! Pa nismo ga doveli da bi bio tu tri meseca i otišao - konstatovao je Čović za "Novosti"

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA