DAUDA: Derbi je najveća utakmica u mojoj karijeri

Derbi Zvezde i Partizana je jedan od top pet u Evropi, a sada se na ovom rešavalo i pitanje šampiona - rekao je nigerijski internacionalac na privremenom radu u Beogradu

  • 0

Dok jednom ne smrke, drugom ne svane... Abiola Dauda, napadač Crvene zvezde, prošle subote odigrao je prvi večiti derbi, a na travu stadiona u Humskoj ušao je već posle desetak minuta igre zbog povrede Darka Lazovića. Nekoliko dana posle Nigerijac za allnigeriasoccer.com kaže da mu je to bila najveća utakmica u kojoj je nastupao.

- Ovo je definitivno najveća utakmica koju sam u karijeri odigrao. Ne samo zbog atmosfere koja je vladala na stadionu, već i zbog važnosti. Na žalost, mi smo je izgubili i sada za rivalom zaostajemo pet bodova dva kola pre kraja. Derbi Zvezde i Partizana je jedan od top pet u Evropi, a sada se na ovom rešavalo i pitanje šampiona - rekao je Dauda.

Usput, iako on nikada ni reč nije rekao o (ne)isplaćenim platama, njegov menadžer je izrazio veliko nezadovoljstvo činjenicom da je Dauda dobio samo deset odsto dogovorenih para.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA