STOJADINOVIĆ ZA TELEGRAF: Ne znam da li ćemo zadržati Daudu!

Sportskom direktoru Crvene zvezde bi bilo jako žao da Nigerijac napusti klub, ali dodaje da njegova budućnost zavisi od finansijskog sektora kluba

  • 3

Posle najave menadžera Abiole Daude da će pokrenuti tužbu protiv Crvene zvezde, sportski direktor kluba Zoran Stojadinović izjavio je da ne može da garantuje da će Nigerijac ostati u klubu.

Stojadinović, koji je doveo Nigerijca u klub u februaru, nije bio upućen u saznanja da je agent Petrik Merk, ogorčen ponašanjem kluba sa "Marakane", najavio tužbu zbog toga što je njegov klijent dobio samo 10 odsto novca za prvu godinu, a da on kao zastupnik nije dobio proviziju za dovođenje igrača, kao i da nije dobio ni novac za avionsku kartu koju je lično platio za svog igrača.

- Jako mi je žao da bilo koji igrač Crvene zvezde napusti klub na takav način. Zakonski svako ima pravo da podnese tužbu. Zakon je takav da ukoliko igrač ne primi tri plate, slučaj ide na arbitražu - rekao je Stojadinović za Telegraf nekoliko sati pre meča Crvene zvezde i Slobode na "Marakani".

Da li će klub moći da isplati dugovanja prema Nigerijcu?

- Ako me neko bude pitao kao sportskog direktora: "Da li Abiola Dauda treba da ostane u Crvenoj zvezdi", moj odgovor je "da". Da li će klub uspeti da ga zadrži, stvarno ne znam - rekao je Stojadinović, navodeći da je pitanje delom i za jednu od komisija.

Osim Sportske komisije koju čine Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić i Blažo Raosavljević, Upravni odbor Crvene zvezde formirao je u utorak i Finansijsku komisiju (Nebojša Čović, Stefan Pantović, Marko Ćulibrk i Predrag Ćulibrk), kao o Komisiju za sistematizaciju i organizaciona pitanja (Ivica Tončev, Branko Radujko, Slobodan Babić i Milovan Stanišić).

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran BL

    22. maj 2013 | 15:14

    Samo vi formirajte komisije a klub propada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Zoki

    22. maj 2013 | 15:16

    Pa zasto to sad kazes pametnjakovicu.Sto se nisi konsultovao sa finansijskim sektorom kad si ga dovodio.

  • Smederevo

    22. maj 2013 | 15:20

    Idi i ti sa njim i garidom zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA