''Parni valjak'' lagano kroz Niš!

Očekivana pobeda aktuelnog šampiona Srbije za overu prvog mesta pred doigravanje

  • 0

Očekivana pobeda ''crno-belih''! Ubedljivom pobedom protiv Konstantina u Nišu rezultatom 73:48 (11:11, 19:8, 21:11, 22:18) košarkaši Partizana potvrdili su prvo mesto Agroživ Superlige i zakazali polufinalni duel protiv Vojvodine, koja je pobedom protiv Mega Vizure obezbedila četvrtu poziciju.

Aktuelni šampion Srbije opušteno je ušao u meč što je najlošiji tim lige i te kako iskoristio i na kraju prvog poluvremena bio u egalu − 11:11. Međutim, u nastavku je viđena dominacija Partizana, koji je protivniku dozvolio da ubaci samo osam poena, što je na kraju rezultiralo rezultatom 31:18 na poluvremenu.

Kada je Partizan u trećem periodu napravio seriju od 11:0 pobednik meča je i definitivno bio rešen. ''Crno-beli'' su u nastavku rutinski sačuvali prednost koja je na kraju narasla do plus 25 −  73:48.

Najbolji u gostujućem timu bili su Lučić i Bogdanović sa 14 poena, deset je ubacio Milosavljević, a devet Bertans. Vujošević je u Nišu šansu ukazao svim igračima, a samo Đekić nije uspeo da se upiše u strelce.

Kod Konstantina bolji od ostalih bili su Tasić sa 14 i Gudžić sa 13 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA