SA PINTUOV REZ! Na Vojvodinu sa Zvezdinom decom! (VIDEO)

Portugalac ne oprašta očajnu partiju svoje ekipe protiv užičke Slobode, pa je gotovo kompletnu ekipu oslobodio dolazaka na "Marakanu" bar do 17. juna

  • 4

Gotovo cela ekipa Crvene zvezde platila je ceh zbog očajne igre prikazane na utakmici sa užičkom Slobodom, koja je prvi put u svojoj istoriji savladala "crveno-bele".

Od dolaska na "Marakanu", trener Rikardo Sa Pintu od svojih igrača traži da pokažu srčanost, borbenost i želju za pobedom. Ništa od toga nije viđeno u sredu, pa se Portugalac odlučio na veliki rez u ekipi!

Na treningu u četvrtak ujutru pojavili su se samo Miloš Vesić, Vukan Savićević, Ognjen Ožegović, Natanijel Asamoa, Luis Garido, Stevan Reljić, a sa strane su kratko vežbe oporavka radili Marko Vešović, Srđan Mijailović i Ognjen Mudrinski, javlja "Mondo". Trebalo je da trenira i Stefan Mihajlović, ali je dobio temperaturu, a mesta je bilo i za 15-godišnjeg Luku Jovića.

Bar do prozivke 17. juna za pripreme za novu sezonu, ostatak ekipe ne mora da se pojavi u Ljutice Bogdana, tako da ovom nesvakidašnjom odlukom Sa Pintu stavlja do znanja da ne oprašta jako lošu igru protiv Slobode.

Na megdan Vojvodini u poslednjem kolu u nedelju izlaze, dakle, "klinci", što je razočarani Portugalac i najavio na konferenciji posle Slobode.

Dok su trening uglavnom vodili pomoćnici, šef struke je prvi put sa tribina mirno posmatrao događanja na skraćenom terenu, dok je upoznavao momke koji ne bi trebalo da mu donesu razočaranja u Novom Sadu.

Inače, energični Portugalac je i na treningu posle "večitog derbija" bio ćutljiv, ali je bio na terenu. Prilično drugačija slika u odnosu na to kada je tek došao na "Marakanu"...

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SASA FRANKFURT

    23. maj 2013 | 14:11

    Tako je Sa Pinto! Potpuno se slažem, uvedi klince, a ove babe od fudbalera koji se vuku bezidejno po terenu ostavi ih da se hlade malo! Treba njima neko ko će im pokazati malo zube, jer onakve dve igre su za svaku osudu tj bez komentara

  • deki

    23. maj 2013 | 14:20

    Bravo to.teraj tu stoku iz nase zvezde.gde mogu oni bre da igraju.bravo!

  • gudra

    23. maj 2013 | 16:03

    Kako se to niko pre njega nije setio da uradi?osim bajka i petkovica svi lepo da skupite stvari i mars!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA