Rakočević neizvestan za prvi meč sa Mega Vizurom

Kapiten "crveno-belih" ima rupturu mišića i za sada se ne zna da li će biti spreman za start plej-ofa* Zvezda pozvala navijače protiv Mega Vizure i dala slobodan ulaz u "Pionir"

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde igraju u sredu prvi meč polufinala plej-ofa Agroživ Superlige Srbije protiv Mega Vizure, a za sada je neizvesno učešće kapitena "crveno-belih" Igora Rakočevića.

Rakočević ima parcijalnu rupturu mišića (pucanje jednog broja mišićnih vlakana) zbog čega je propustio meč sa Vojvodinom u Novom Sadu, a lekarski tim pokušava da ga osposobi za plej-of.

Prema nekim informacijama, moguće je da propusti prvi meč protiv Mega Vizure u sredu u "Pioniru", ali će o tome odlučiti stručni štab i trener Dejan Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom prvu utakmicu polufinalne serije plej-ofa igraju u sredu, 29. maja u dvorani Pionir sa početkom u 21 sat.

Rukovodstvo crveno-belih je odlučilo da ulaz i na ovu utakmicu bude besplatan sa željom da izabranici trenera Dejana Radonjića dobiju što je moguće veću podršku sa tribina.

Agroživ Superliga, Plej -of

Polufinale, prvi mečevi:

Utorak 28. jun

Partizan – Vojvodina 19.00

Sreda 29.jun

Crvena zvezda – Mega Vizura 21.00

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA