Sudija Ricoli plakao posle pobede Bajerna!

Italijanski arbitar priznao da je posle poslednjeg zvužduka na "Vembliju" briznuo u plač jer su svi navijači na stadionu i dalje navijali i pevali

  • 1
Pehar Lige šampiona konačno u Bavarskoj! Foto: AP/Tanjug

Italijan Nikola Ricoli, glavni sudija finalne utakmice Lige šampiona između Bajerna i Dortmunda, priznao je da je posle pobede minhenskog kluba 2:1 - plakao.

Kada je označio kraj spektakla na "Vembliju", Ricoli je rekao da je bio oduševljen slikom na tribinama.

- To je bilo posle utakmice. Stajao sam sam i gledao šta se dešavalo na stadionu. Navijači su i dalje pevali i navijali, čak i Dortmundovi. Kako je cela tenzija prošla, briznuo sam u plač.

Ricoli je rekao da mu je izuzetno značilo to što je dobio pohvalu Pjerluiđija Koline, najbolji sudija svih vremena i predsednik UEFA komisije za sudije.

- Nadao sam se da sam dobro uradio posao. Ali nisam bio siguran i čekao sam Kolinino mišljenje.

- Da sam napravio neku grešku, bio bih veoma razočaran, jer sam odrastao sa Kolinom. Zbog toga bi mi bilo posebno teško. Kada je ušao u svlačionicu, pogledao me je i ćutao nekoliko sekundi. Onda je rekao "Svaka čast. Odličan posao ste svi uradili" - rekao je Ricoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pinto

    27. maj 2013 | 21:34

    A ja mislio plakao kad je shvatio da je "prevideo" drugi zuti Danteu. Svaka cast Bajernu, celu sezonu su izneli bogovski ali... Veeeliko je pitanje kojim tokom bi isla utakmica da su Bavarci ostali s igracem manje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA