Olimpijakos pobedio na Lužnjikima (VIDEO)

U prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope u fudbalu, tim iz Pireja savladao Rubin (1:0), koji je zbog lošeg stanja svog terena bio domaćin u Moskvi

  • 0

Olimpijakos se s Lužnjikija vraća pevajući. Grčki tim je u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope savladao s 1:0 Rubin iz Kazanja, koji je zbog lošeg stanja svog terena bio domaćin na glavnom moskovskom stadionu.

Jedini strelac bio je španski vezni igrač David Fuster u 71. minutu posle kornera. Rubin je najveću priliku za izjednačenje propustio pet minuta kasnije, pošto Izraelac Bibras Natho nije iskoristio jedanaesterac.

Penal je skrivio mađarski golman Blaž Madjeri, koji je za prekršaj dobio crveni karton. Umesto njega na gol je stao engleski veteran Roj Kerol, nekadašnji vratar Mančester junajteda, koji je stigao u minulom zimskom prelaznom roku. Iz igre je prinudno izašao strelac jedinog gola, a Kerol se proslavio na debiju. Odbranio je šut Nathu.

Marko Pantelić je ostao na klupi Olimpijakosa. Utakmicu su sudili srpski arbitri predvođeni Miloradom Mažićem. Revanš je 23. februara u Pireju.

(Telegraf.rs / Foto: rubin-kazan.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA