OTAC OD MUDRINSKOG: Neka Pinto i Stojadin objasne zašto Ognjen ide za džabe iz Zvezde!

Izjavom na Tviteru Mudrinski senior izrazio nezadovoljstvo povodom spekulacija da su ''crveno-beli'' odredili obeštećenje od milion evra

  • 4

Još jedna razočaravajuća sezona donosi i još jedno burno leto na ''Marakani''! U jeku pokušaja da se obezbedi novac, koji je misaona imenica u Ljutice Bogdana 1a, kako bi se obezbedila evrolicenca, turbulencije u Crvenoj zvezdi izazvala je i informacija da Rikardo Sa Pintu u narednoj sezoni ne računa na svog najboljeg strelca Ognjena Mudrinskog.

Rukovodstvo sa ''Marakane'' odredilo je obeštećenje oko milion evra za Mudrinskog, ali se sa takvom odlukom nikako ne slaže otac gorostasnog napadača koji je, očigledno razočaran zbog svega što se dešava, preko Tvitera istakao da će Zvezda ''zažaliti'' što se ogrešila o njegovog sina.

Milion obestecenje!!! Blize je da ode bez obestecenja!neka pinto i stojadin objasni gore sto je mudri otisao na zalost dzabe iz ZVEZDE.

— Mudrinski senior (@mudrinskiradosl) May 29, 2013

Napadač, koji je na svom debiju u ''crveno-belom'' dresu postigao tri pogotka, nije bio prva opcija Portugalca u drugom delu sezone i rastanak je, po svemu sudeći, neminovan. Međutim, sam Mudrinski ističe da informacija da Sa Pintu ne računa na njega nije tačna.

- Istina je da sam posle meča sa Vojvodinom pričao sa Portugalcem koji je rekao da samo u slučaju dobre ponude mogu da idem. Prelazni rok je tek počeo i nadam se da će biti klubova koji će me želeti. Iskreno, bliži sam odlasku, ali nije isključeno i da ostanem - rekao je Mudrinski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA