RAĆA PETROVIĆ: Žao mi je što nisam doneo sreću Partizanu!

- "Crno-beli" vaterpolisti imaju veoma talentovan tim, verujem da će za koju godinu biti kadri da osvoje titulu šampiona Evrope - rekao je srpski reprezentativac

  • 1

Fudbalski reprezentativac Srbije Radosav Raća Petrović bodrio je vaterpoliste Partizana na polufinalnom meču Evrolige protiv Juga. Nažalost, kako sam kaže, nije im doneo sreću ovoga puta.

- Došao sam na poziv svog prijatelja Juge Vasovića, nekadašnjeg vaterpolo asa, a inače pratim sve sportove. Bio je dobar meč, "crno-beli" su se hrabro borili, ali žao mi je što im ovoga puta nisam doneo sreću - rekao je Petrović za Telegraf, i dodao:

- Nisam stručnjak za vaterpolo, ali sam čuo od Vasovića da Partizan ima izuzetno mlad, ali talentovan tim. Nadam se da će za koju godinu ponoviti uspeh iz 2011, kada su bili šampioni Evrope - poručio je Petrović.

Na pitanje šta očekuje od meča između Crvene zvezde i Barselonete, i da li će navijati za srpski klub, Petrović je rekao:

- Ne bih to da komenatrišem u ovom trenutku - poručio je srpski reprezentativac.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dagon

    1. jun 2013 | 00:00

    pa naravno da će navijati za svoje...ispao je jedan Hrvatski klub ali je drugi u finalu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA