MITROVIĆ: Šokirali smo Jug borbenošću! (VIDEO)

Vaterpolista Partizana ističe da je njegova ekipa pokazala izuzetno angažovanje, kao i da je utakmica za treće mesto na F4 najnezahvalnija na završnom turniru

  • 0

Malo je falilo vaterpolistima Partizana da naprave verovatno najveći podvig ove sezone. Dubrovački Jug slavio je u neizvesnoj završnici polufinala fajnal-fora, a Stefan Mitrović istakao je da njegova ekipa ima za čim da žali.

- Bez obzira na to što je bio apsolutni favorit, ostaje jedan veliki žal. Očigledno smo mogli da pobedimo. Imali smo dosta promšaja. Čestitao bih mojim saigračima na neverovatnoj borbenosti - rekao je Mitrović.

- Sigurno je da smo dali sve od sebe. Pokazali smo veliku stvar − igrati na gol raziike sa ovakvim šampionima do poslednje sekunde. To može samo da bude pohvalno i jedan plus. Nije ni Jug očekivao, ovo je verovatno bio šok i za njih. Bili su iskusniji, imali su individualni kvalitet. Čestitam im.

Mitrović nije imao zamerke na navijanje, ali ni na suđenje.

- Zahvalio bih se navijačima. Ovo je bila velika fešta. Žao mi je što nismo mogli da igramo više utakmcia ove sezone u ovakvom ambijentu.

- Normalno je da sudija neće da svira neke stvari da se druga ekipa ne bi žalila. Konkretno je bilo suđenje.

Hoće li biti snage za utakmicu za treće mesto?

- To je najnezahvalnija utakmica − ništa ne dobijaš, a gubiš mnogo. Treći put igram za treće mesto, do sad nisam gubio, da ne baksuziram. Moramo da se dignemo. Ušli smo bez pristiska i najbitnije da smo dali sve od sebe. Izgubili smo motiva i energije, ali eto, to je vaterpolo - završio je Stefan Mitrović.

Njegov saigrač Predrag Jokić navodi da uspesi na završim turnirima mlade ekipe Partizana tek slede.

- Uspeli su da iskoriste naše neiskustvo. Nismo se najbolje snašli u početku. Šta je tu je. Ostvarili smo veliki uspeh što smo ovde. Našim greškama smo doprineli dosta, bio je ovo danak neiskustvu ekipe koja je u stasavanju, biće još fajnal-forova. Žal je zbog navijača koji su došli u velikom broju. Tu je utakmica za treće mesto da zaokružimo ovu sezonu, jer nije mala stvar za ovu ekipu da bude treća u Evropi.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA