Kraj za Bojanu, nije bilo snage za novi podvig!

Srpska teniserka pružila jak otpor, ali na kraju morala da čestita Svetlani Kuznjecovoj plasman u osminu finala posle pobede - 6:4, 7:6 (7:2)

  • 0

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u osminu finala Grend slem turnira na Rolan Garosu, pošto jeizgubila od Ruskinje Svetlane Kuznjecove sa 2:0 u setovima − 6:4, 7:6 (7:2).

Jovanovski je pružila snažan otpor iskusnoj protivnici, ali nije ponovila igru iz prethodnog meča, kada je srušila Dankinju Karolinu Voznjacki. Borila se u nastojanju da napravi podvig i probije se među 16 najboljih na Rolan Garosu, međutim, nije bila koncentrisana u odlučujućim trenucima meča.

Bojana je odlično igrala u završnici drugog seta, kada je izjednačila na 5:5, potom brejkom na 6:6, ali joj je u taj-brejku ponestalo snage za preokret.

Kuznjecova, trenutno 39. teniserka sveta, umela je da kazni greške srpske teniserke i zasluženo trijumfuje u prvom međusobnom susretu.

Ruskinja u borbi za četvrtfinale igra protiv Nemice Angelike Kerber, koja je pobedila Amerikanku Varvaru Lepčenko sa 6:4, 6:7 (2:7), 6:4.

Ranije tokom dana, Ana Ivanović se plasirala u osminu finala, savladavši Francuskinju Viržin Razano sa 6:3, 6:2.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA