Arsenal odustaje od Jovetića?

Beskompromisno insistiranje uprave Fiorentine da Englezi uplate 25 miliona funti, ali i nezadovoljstvo crnogorskog reprezentativca visinom godišnje plate preti da "sruši" pregovore

  • 0

Pregovori na relaciji Firenca-London oko prelaska crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića u severni deo britanske prestonice mogli bi da se završe. Završe, a ishod bi mogao da bude "ružan" po Arsenal.

Naime, kako pišu pojedini engleski mediji sve je "zapelo" oko beskompromisnog insistiranja uprave Fiorentine da "tobdžije" moraju da plate 25 miliona funti. Ni peni manje. Kao što je poznato, Arsen Venger je Jovetića označio kao "metu broj jedan" u letnjem prelaznom roku, ali je sada veliko pitanje hoće li i uspeti u nameri.

Za razliku od ostrvskih medija, italijanski spekulišu sa Stevanovim nezadovoljstvom, koji je, kako navode, odlučio da odbije ponudu slavnog londonskog kluba zbog plate od pet miliona funti. Usput, italijanski sportski kanal Sky sport objavio je vest da je "Viola" odbila i pokušaj Juventusa da dovede Jovetića. "Stara dama" je nudila 15 miliona evra i Matrija.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA