Rakočević: Igraću pod injekcijama protiv Mege!

Za razliku od prethodna dva duela "crveno-beli" će u trećoj utakmici polufinala plej-ofa moći da računaju na kapitena

  • 1

Košarkaše Crvene zvede i Mega Vizure očekuje večeras (21.00 RTS2) odlučujući, treći meč za prolazak u finale plej-ofa Superlige. Skor u seriji je 1:1, a na megdan Partizanu izaći će ekipa koja pobedi u ovom meču.

Za razliku od prethodnih utakmica u ovoj će igrati kapiten "crveno-belih" Igor Rakočević. Iskusni bek je zbog povrede mišića propustio prva dva meča, ali je istakao da će da igra u "majstorici" makar uz pomoć injekcija.

- Osećam se mnogo bolje. Terapija ide svojim tokom, ali potrebno je da prođe određeni rok da se mišić oporavi. Međutim, igra se majstorica, nema popravnog i makar morao da igram pod injekcijama, biću u timu. Nadam se da ću uspeti da izdržim i da odradim dobar posao za ekipu, iako sam već deset dana van trenažnog procesa.

Na pitanje kako mu je delovao tim bez njega je rekao:

-Prvi meč smo odlično odradili, pogotovo u odbrani. Na revanšu je to bilo slabije i pojedini igrači Mege su se razigrali. To ćemo sada ispraviti i siguran sam da ćemo doći do pobede. Moramo samo da budemo malo odlučniji.

Rakočević je dodao da ovaj tim mora u finale.

- Moja situacija je specifična zbog duže pauze, ne znam da li ću moći i da trčim. Ali, nema tu preterane filozofije. Moramo da pokažemo karakter, ovaj meč ne smemo da izgubimo, odnosno moramo u finale.

(Telegraf.rs / Žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA