Dvojica crnogorskih vaterpolista prelaze u Zvezdu?

Iz komšiluka stižu informacije da u redove evropskog šampiona verovatno dolaze igrači Jadrana, Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović

  • 0

Novog vaterpolo šampiona Evrope čeka teško leto posle osvajanja triple krune. Uprava Crvene zvezde imaće zadatak da pokuša da održi ekipu na okupu, a koju je tokom sezone mučilo mnogo finansijskih problema.

Iz komšiluka stižu informacije da su crnogorski vaterpolo reprezentativci Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović blizu prelaska u redove Crvene zvezde, piše "Pobjeda".

Obojica su u protekloj sezoni branili boje Jadrana iz Herceg Novog, ali je uprava odlučila da za narednu godinu "olakša“ budžet.

Šćepović je standardni golman nacionalnog tima, a konkurenciju će imati u sadašnjem golmanu "crveno-belih" Denisu Šefiku.

Saša Radović je zbog operacije ramena u januaru propustio pola sezone, a do prošlog leta igrao je za Partizan, sa kojim je osvojio i titulu prvaka Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA