JUG: Navijači Zvezde su divljaci! (VIDEO)

Vaterpolista Miho Bošković, dva dana posle pobede Crvene zvezde nad dubrovačkim klubom, rekao da su navijači na severnoj tribini gađali gostujuću klupu komadima drvene letve

  • 13

Vaterpolista dubrovačkog Juga i hrvatski reprezentativac Miho Bošković osudio je ponašanje navijača Crvene zvezde na finalnoj utakmici vaterpolo fajnal-fora Lige šampiona na Banjici.

Bošković je za "Kurir" rekao da su navijači sa severne tribine bazena za vreme utakmice gađali Dubrovčane. Da bi se zaštitili od tvrdih predmeta, gostujući igrači otvorili su suncobran uz odobrenje direktora Crvene zvezde Igora Milojevića, što je Telegraf objavio dan posle finala.

- Gađali su nas komadićima neke drvene letve, ali to nije mnogo uticalo na nas. Pokazali su da su divljaci, to je njihov problem. Razočaran sam i tužan, eto tako se osećam dva dana posle finala - rekao je Bošković i dodao:

- Crvena zvezda je odigrala pametno, koristila je naše greške. Bile su i dve do tri greške sudija, kao i poništen gol. Igor Milanović rekao je da je individualni kvalitet igrača Juga bio bolji od naše igre, ali da je Crvena zvezda zasluženo pobedila.

Hrvatski vaterpolista istakao je da je otežavajuća okolnost za njegovu ekipu bila atmosfera koju su stvorili navijači Zvezde.

- Podsetilo me je sve to na finale Kupa šampiona 2006. u Dubrovniku, kad smo igrali protiv favorizovanog Pro Reka, ali nas je publika nosila do pobede. U Beogradu je bilo teško igrati zbog mnogih stvari, ali ključno je da smo propustili priliku - zaključio je Bošković.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    4. jun 2013 | 10:46

    Јесмо дивљаци,убице, лопови, плаћали судије,претили смрћу играчима Југа..Али је Лига Шампиона наша.. Ради комплекс код усташа,ако,ако.. :-D

  • Srbin

    4. jun 2013 | 11:02

    Ko gubi,ima pravo da se ljuti.

  • Ja

    4. jun 2013 | 11:13

    "Bas je dobro videti te opet..."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA