VUJOŠEVIĆ: Važna pobeda, ali još smo daleko od titule!

"Osim pobede zadovoljan sam, jer je utakimica protekla bez ozbiljnih incidenata za šta su zaslužni igrači jedne i druge ekipe" rekao je trener Partizana

  • 1

Trener Partizana Duško Vujošević, bio je zadovoljan ubedljivom pobedom svog tima nad večitim rivalom. On je istakao da je presudila čvršća odbrana "crno-belih".

-Zadovoljan sam pobedom u prvoj utakmici, koja je jako važna. Ne kažem da ostale nisu važne, ali na njih nismo mislili u ovom trenutku. Ekipa koja dodje do dve pobede je i dalje veoma daleko od titule, pohvalio bih momke koji su odigrali sa velikom željom imali smo disciplinu - rekao je Vujošević i dodao:

- Igrali smo jako čvrsto u odbrani, a bilo je oscilacija na početku treće četvrtine. Ipak, svesni smo šta moramo da popravimo, a sigurni smo da će i naš protivnik imati šta da popravi. Osim pobede zadovoljan sam, jer je utakmica protekla bez ozbiljnih incidenata za šta su zaslužni igrači jedne i druge ekipe - zaključio  je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA