ĐURIĆ: Šta će nam Dauda kada Mitrović ostaje!

Predsednik Partizana istakao da od odlaska mladog centarfora u London nema ništa kao i to da je mogućnost prelaska Nigerijca u Humsku samo ružna i nekorektna priča

  • 2

Vest da se Aleksandar Mitrović nalazi pred vratima Arsenala uznemirila je mnoge pristalice Partizana, ali ne i predsednika crno - belih Dragana Đurića. Prvi čovek šestostrukog prvaka Srbije istakao je da mladi napadač nigde ne ide iz Humske.

- Ma kakav Arsenal! Da ga traže Real i Barselona ne bismo ga sada prodali. Mitrović mora da igra još godinu, godinu i po dana u Partizanu. Potreban nam je i nije na prodaju  -rekao je Đurić za Sportski žurnal i istakao da drugi Partizanov napadač Marko Šćepović može da ide.

Predsednik Partizana se takođe osvrnuo i na izjave sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića koji je smatrao da crno - beli žele da preotmu Albiolu Daudu zbog lošeg finansijskog stanja na ''Marakani''.

- To nije istina. Mi ne znamo šta ćemo da radimo sa našim napadačima. Šta će nam Dauda kada imamo petoricu špiceva. Jako ružna i nekorektna priča - oštro je Đurić demantovao tvrdnje.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    6. jun 2013 | 00:31

    Znao sam danas lafinja onaj grobar od Stojadina Avojim gestom unistio je Zvezdu tj iz revolta ova deca tuze Zvezdu i traze raskid ugovora Stojadine sad lepo iz svog džepa i tog procenta od daude plati odstetu Zvezdi

  • delijebgd

    7. jun 2013 | 12:17

    Daudu smo otkupili da ne bih iz zvezde ptišao za džabe i onda bi zvezda morala da isplati njemu neke pare, sad da li je partizan,bsk,rad ili neko sasvim drugi klub je kupio daudu i sad ako neko hoće neka spremi pare i uzima ga....za mene je mudrinski mnogo bolji ali videćemooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA