Nezapamćena navala na Zvezdine dresove!

Prodaja nije obustavljena u potpunosti jer je problem bio što u prodavnicama nije bilo dresova - rekao je portparol Crvene zvezde

  • 6

Fudbalski klub Crvena zvezda snizio je cene dresova i drugih proizvoda u ovlašćenim prodavnicama kluba i na taj način obradovao navijače.

Međutim, pravu opsadu "Marakane" izazvali su "Leđeini" dresovi koji su bili aktuelni prošle sezone.

Njihova cena je 800 dinara, što je oduševilo sve zvezdaše. Dresovi su se prodavali potpuno neočekivano za naše uslove, pa je Zvezda u jednom trenutku stopirala prodaju. Kažu u Zvezdi da ne pamte ovakvo interesovanje.

- Nemam tačan podatak, sigurno je u toku jednog dana prodato više od 1.000 dresova, što je nezapamćena navala za crveno-beli dres - rekao je Marko Nikolovski, portparol Crvene zvezde.

- Očekivali smo ovakvu zainteresovanost jer emocija zvezdaša nema granicu. Definicija životne emocija je da je ona iracionalna, a tek je emocija navijača Crvene zvezde prema svom klubu iracionalna.

- Svaki navijač Zvezde voli da na sebi nosi najlepše crveno-bele boje, a kad god cene odgovaraju budžetima navijača, sigurno je da će kupiti nešto iz asortimana Zvezdinog butika. Nijedan zvezdaš neće nikada ni pomisliti da se zbog nedostatka sportskog uspeha odrekne crveno-belih boja, i to je ono što nijedan klub na Balkanu nema, a to je najveća snaga i oslonac Crvene zvezde.

Prozvodi se mogu kupiti u svim ovlašćenim prodavnicama Crvene zvezde, kao i putem onlajna, zbog brojnih navijača iz dijaspore. Prodaja je nakratko zaustavljena zbog tehničkog problema, a ne obustavljena u potpunosti, rekao je Nikolovski.

NESTALO DRESOVA, PA ZAUSTAVLJENA PRODAJA

- Problem je bio što u radnjama nije bilo dresova, pa je bilo potrebno vreme da se doveze iz magacina. Prodaja dresova i ostalih proizvoda po promotivnoj ceni trajaće dok se ne rasprodaju do poslednjeg.

NOVI OD JULA

Svi zainteresovani navijači za novi dres Crvene zvezde moraće da sačekaju početak jula, kada je zakazana promocija.

- U dogovoru sa Pumom spremamo drugačiji scenario i iznenađenja za navijače, koji će moći da osvoje novi dres, uz malo znanja i truda. Svaki član kluba može već sada da poruči novi dres, po promotivnoj ceni od 35 evra, a dobiće ga posle zvanične promocije - zaključio je Nikolovski.

(P. Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA