NBA košarkaš predvodio gej paradu u Bostonu!

Džejson Kolins, prvi aktivni sportista iz neke od glavnih američkih liga koji je priznao da je gej, u društvu kongresmena Džoa Kenedija III pojavio se na čelu povorke

  • 1

Košarkaš NBA ekipe Vašington Vizards, Džejson Kolins, predvodio je gej paradu u Bostonu, gradu u kojem je u tekućoj sezoni nastupao za Seltikse, pre nego što je poslat u sadašnji klub sa kojim mu ističe ugovor u julu.

Kolins je privukao pažnju javnosti kada je krajem aprila priznao da je homoseksualac, kao prvi aktivni sportista iz neke od najvažnijih američkih liga. Njegovo priznanje naišlo je većinom na pozitivne reakcije medija i podršku poznatih ličnosti.

Kao igrač Kolins nije ostavio dubok trag za 12 sezona koliko je nastupao u NBA, prosek mu je 3,6 poena po meču, i jedino po čemu će biti pamćen  je nedavno priznanje, za koje je svakako trebalo hrabrosti.

Košarkaš se na paradi pojavio u majici sa natpisom "budi iskren" u društvu Džoa Kenedija III, kongresmena iz čuvene američke porodice, sa kojim je bio cimer na koledžu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA