RADONJIĆ: Izjava Vujoševića smišljena da se pritisnu sudije!

Košarkaši Partizana se verovatno spremaju za proslavu titule, ali mi ćemo se potruditi da im pokvarimo slavlje - rekao je trener "crveno-belih"

  • 7

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić rekao je da igrači veruju u preokret, u finalnoj seriji plej-ofa sa Partizanom i  da očekuje reakciju tima.

- Pretpostavljam da se Partizan spremio za slavlje i veselje, ali mi ne razmišljamo tako. Želimo da sutra odigramo dobar meč i da ih savladamo - rekao je Radonjić.

Radonjić je prokomentarisao i izjavu trenera "crno-belih", Duška Vujoševića, da su na prethodnom meču u pojedinim trenucima njegovi izabranici igrali odbranu kao ragbisti.

- Ta izjava je smišljena da se pritisnu sudije, koje su ionako pritisnuti da reaguju kako reaguju. Svaki tim koji igra borbeno treba pohvaliti, a mi imamo prostora da igramo još čvršće. Nadam se da će sudije biti na visini zadatka i da neće suditi na štetu Crvene zvezde -  rekao je Radonjić.

Partizan u finalnoj seriji vodi sa 2:0 u pobedama, a treći meč se igra u ponedeljak od 19 sati u dvorani Pionir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Presretac

    9. jun 2013 | 19:20

    Pa ja stvarno ne mogu da verujem da se vi posle druge utakmice zalite na sudjenje....gde vam je obraz? Nadjite novi razlog da pravdate neuspehe,vama su za sve krive sudije i Dule! Po vasem misljenju Partizanu sudije pomazu i kad sa najvecim timovima igra na jednu loptu... Nama su rezultati dali autoritet a ne neke radnje koje propagira vas pradsednik=uterivac dugova

  • Pedja-pfc

    9. jun 2013 | 20:00

    Veseli "gorac" hoce da kaze nesto,ali ga niko ne razume!

  • sava

    9. jun 2013 | 22:54

    Ocigledno! FMPu ne treba korektno sudjenje vec sudjenje za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA