RAKOČEVIĆ: Videću da li ostajem u Zvezdi (VIDEO)

Kapiten "crveno-belih" sačekaće da vidi kakvi su planovi kluba za narednu sezonu u kojoj će posle 13 godina igrati Evroligu, a zatim odlučiti da li nastavlja karijeru na Malom Kalemegdanu

  • 6

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević ocenio je proteklu sezonu "crveno-belih" kao uspešnu, a kao najveći dobitak navodi plasman u Evroligu.

Rakočević je posle četvrte utakmice finala plej-ofa istakao da još ne zna da li će ostati u Zvezdi i sledeće godine iako imao ugovor, jer tek treba da vidi šta će da se desi.

- Većina naših igrača prvi put nose dres ovako velikog kluba i igraju utakmice koje su važne i pod pritiskom. Siguran sam da će im ovo iskustvo značiti za sledeću sezonu i da će momci koji budu ostali u klubu igrati mnogo bolje - rekao je Rakočević, i dodao:

- Siguran sam da će sledeća sezona biti bolja za nas. Nadam se da će klub nasaviti sa ovakvim radom. Bila je čast igrati sa ovom momcima - rekao je kapiten Zvezde, a zvučalo je kao da se oprašta.

Na pitanje da li će navijači gledati Rakočevića i sledeće godine na parketu "Pionira", kapiten Zvezde nije mogao da da konkretan odgovor.

- Ne znam, još ne mogu da kažem da li ću ostati, videću šta će se desiti u klubu - rekao je Rakočević.

Inače, bek "crveno-belih" je prošlog leta potpisao dvogodišni ugovor sa Zvezdom, ali detalji nisu saopšteni pa se pretpostavlja da obe strane imaju opciju za izlaz iz ugovora. Rakočević je prošle godine najavio da bi završio karijeru u Zvezdi a zatim ostao da obavlja neku funkciju u klubu. Zvezda je izborila plasman u Evroligu sledeće godine pa bi možda bilo da odlični bek, ako ga zdravlje posluži, ostane još jednu sezonu.

Protekle sezone ubacivao je prosečno 15,4 poena u ABA ligi, dok je u Superligi imao prosek od 16,2 koša, 2,1 skok i 2,8 asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja-pfc

    14. jun 2013 | 09:30

    Volis ti da ti daju pola miliona za sezoni deda!tad mozes da tvitujes i da se zezas po ceo dan!

  • kide

    14. jun 2013 | 08:43

    Vole ovi zandari da se snimaju.bagra

  • Marko

    14. jun 2013 | 09:36

    Auuu, sto me briga da li ces ostati u Zvezdi. Pokazao si se na utakmici finala kakav si igrac. Haha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA