Srbija bez Veličkovića, Savanovića, Ercega i Micova na EP!

Zbog problema sa povredama tokom protekle sezone košarkaši Mege, Efesa, i CSKA nisu u stanju da se odazovu selektoru Dušanu Ivkoviću,prenose "Novosti"

  • 1

Košarkaška selekcija Srbije biće oslabljena na EP u Sloveniji! Kako saznaju „Novosti“,  takmičenje će preskočiti Novica Veličković, Duško Savanović, Zoran Erceg i Vladimir Micov, četvorka na koju se u značajnoj meri oslanjaju naše ambicije na Evrobasketu 2013.

Glasine o odustajanju pojedinih igrača čuju se već mesecima, ali niko od njih nije javno saopštio da se povlači iz ove reprezentativne akcije. Jedino je Erceg izjavio javno da nije otkazao, dok je Savanović objasnio svoj problem.

Krilni centar Anadolu Efesa Duško Savanović obrazložio je da mu je potreban odmor zbog silnih povreda koje je imao tokom sezone, dok je Novica Veličković konstantno bio pod sumnjom zbog oporavka od povrede i skoro jednogodišnje pauze.

I krilni centar CSKA Zoran Erceg propustio je deo sezone zbog operacije Ahilove tetive, koja je zaustavila njegov igrački nalet u dresu Moskovljana.

Za krilnog igrača CSKA Vladimira Micova, koji će nastaviti karijeru među „armejcima“, nema opravdanja u zdravstvenom kartonu.

(Telegraf.rs / "Novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA