MITROVIĆ: Krstajić mi nije dao u Partizan!

"Pokušao je da se ugradi u moj transfer a kada sam to odbio, angažovao je Brazilca Andersona" kaže Fudbaler Benfike

  • 1

Novi fudbaler Benfike Stefan Mitrović otkrio je zašto pre dve godine nije došao u Partizan, nego je iz belgijskog Kortrijka morao da se probija na evropsku scenu! Mitrović je objasnio da je bio na pragu crno-belih ali nije prošao zbog tadašnjeg sportskog direktora Mladena Krstajića.

NISAM DOZVOLIO DA SE UGRADI U TRANSFER

- Došao sam na probu u leto 2011. godine a trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan i rekao mi je da ću potpisati ugovor. Međutim, u sve se uključio tadašnji sportski direktor Mladen Krstajić. Nije video sebe u kombinaciji, jer nisam dao da se ugradi u ugovor - rekao je Mitrović za Kurir i dodao:

- To je jedini pravi razlog zašto nisam došao u Partizan. Krstajić je doveo potom Andersona koji se pokazao kao promašaj - objasnio je on.

KRMPOTIĆ ME OTERAO IZ ZVEZDE

Zanimljivo je da je Mitrović prošao omladinsku školu Crvene zvezde ali da nije dobio šansu

-Bio sam kapiten omladinaca i kada je trebalo da potpišem ugovor, novi direktor škole Krmpotić je rešio da otera celu generaciju 1990. godište, što je bila velika greška - otkrio je Mitrović

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki Pfc

    16. jun 2013 | 09:59

    A vi opet branite Krstajica ...Sreca pa ih Djura otera ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA