Jovanović i Travančić na probi u Zvezdi (VIDEO)

Krilni napadač lazarevačke Kolubare i vezista Čelika iz Zenice narednih nekoliko dana će provesti trenirajući sa prvim timom Crvene zvezde

  • 0

Novinare su na prozivci na "Marakani" iznenadila dva imena o kojima prethodnih dana uopšte nije bilo reči u medijima. U pitanju su Saša Jovanović i Anid Travančić.

Radi se o dvojici momaka koje su sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović i predsednik Dragan Džajić "doveli" na probu.

- Jovanovića smo gledali na utakmici između Kolubare i Čukaričkog (Prva liga Srbije). Odavno nisam video tako brzog igrača, ali to ne znači da je kvalitet za Zvezdu - rekao je Stojadinović o krilnom napadaču koji igra za klub iz Lazarevca.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Travančić igra na poziciji veziste, i ima 19 godina. Na "Marakanu" je došao iz Zenice.

- Njega je doveo Džaja preko svojih kontakata u Čeliku iz Zenice. Njih dvojica nas ne koštaju ništa više od tuširanja - rekao je Stojadinović na "Marakani".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA