TEROR POLICIJE U BRAZILU: Suzavcem i gumenim mecima po ljudima (VIDEO)

Nastavljeni veliki neredi koji su obeležili početak Kupa Konfederacija. Kao i pred otvaranje, nasilje nad demostrantima nije izostalo

  • 2

Sjajni mečevi, neverovatni golovi i fenomenalno navijanje obeležili su početak Kupa Konfederacija, ali isto tako i neviđeni protesti kao i teror policije nad demonstrantima koji ''krive'' državu zbog teške finansijske situacije i prekomernog trošenja novca povodom organizacije Svetskog prvenstva.

Posle nereda koji su se dogodili samo dan pre otvaranja takmičenja, drugi dan Kupa Konfederacija obeležile su scene nasilja i haosa izvan fudbalskih terena.

Sličan scenario kao i prvog dana dogodio se i u blizini ''Marakane'' neposredno pred meč između Italije i Meksika. Negde oko 1.000 demostranata ponovo je protestvovalo zbog promašaja u javnoj potrošnji kada je policija rešila da rastera skup.

Koristeći suzavac i gumene metke policajci su pokazali okrutnost i rasterali ljude, ali se sukob, koji je trajao još dva sata, preneo na okolne ulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale, sa NBG..

    17. jun 2013 | 23:55

    Neka ste mi vi muslimani dobri i dobrodusni.. Ti mozes u Beogradu da odes u dzamiju, i u Parizu, Londonu, Rimu.. Ja radim u Dubaiju, postoje 2(dve) katolicke Crkve, ali ne mogu da se vide da postoje dok ne dodjes ispred vrata od zgrade, jer je zabranjeno isticanje Krsta na vidnom mestu. Toliko o tome..

  • Adem

    17. jun 2013 | 18:49

    Diktatori hristjanski.......Diktatori mora da padnu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA