ŽELJE ZVEZDAŠA? Povratak Zenge ili konačno Rajevac!

Kod navijača Crvene zvezde bivši selektor Gane i čovek koji je doneo duplu krunu "crveno-belima" su jedini kandidati, ipak posednju reč daje Slaviša Kokeza

  • 10

Nezvanično, Slaviša Kokeza, potpredsednik Crvene zvezde, već neko vreme pregovara sa naslednikom Sa Pintua, tako da odlazak portugalskog trenera je, može se reći, malo iznenadio zvezdaše, koji su nešto slično i mogli da naslute posle dešavanja poslednjih dana.

Valter Zenga i Milovan Rajevac su velika opcija i prilika nove uprave Crvene zvezde i bez sumnje najveće željke zvezdaša.

Zenga je nedavno napustio kormilo Al Nasra i javno se ponudio "crveno-belima", čiji navijači ne bi ni trepnuli kada bi znali da je slavni italijanski golman i trofejni trener Zvezde (2005/2006) koliko-toliko realna opcija.

Problem bi mogle da budu finansije, jer Zvezda malo toga ima da ponudi Italijanu, koji koliko god da izjavama objašnjava ljubav prema beogradskom klubu, teško da bi za "klikere" vodio posrnulog giganta.

Novac, međutim, ne bi bio tolika prepreka između Milovana Rajevca i Zvezde.

Vrlo jednostavno, nekadašnji selektor Gane u odličnim je odnosima sa Draganom Džajićem, koji ima moć da ubedi dugogodišnju želju Zvezde da preuzme kormilo prvog tima.

Rajevac, takođe, ima veliki interes da sa klupe vodi klub za koji je svojevremeno i igrao, pa se čini da je posle najnovijih "neočekivanih" dešavanja na "Marakani" nikad bliže njemu.

Ipak, odlučujući sud doneće očigledno Slaviša Kokeza, čija je reč jača od Stojadinovićeve u izboru novog trenera.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    19. jun 2013 | 12:38

    A Milan Živadinović.... Živa sinoć imao promociju kod Anđusa.... Živa je novi trener...

  • Bojan

    19. jun 2013 | 12:40

    Milan Živadinović je novi trener Crvene Zvezde i radiće za Džabe...

  • shone

    19. jun 2013 | 14:01

    Ma dobro ljudi, sve to stoji, Sa Pintu dao otkaz, trazi se novi trener ali ko je uopste taj Kokeza?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA