Duda ili Željko na klupi Fenerbahčea za dva miliona evra

Ukoliko se pak dogodi da ni Duda ni Željko ne prihvate ponude, Fener ima varijante B i C, a opet su u igri treneri sa prostora bivše SFRJ. Prvi je Žan Tabak, a drugi Duško Ivanović

  • 0

Sreda bi mogla da bude dan kada će Dušan Ivković, selektor srpske košarkaške reprezentacije, prihvatiti ili odbiti ponudu istanbulskog giganta Fenerbahče-Ulkera. Pregovori nisu tajni, a vode se od momenta kada je Simone Pjaniđani dobio otkaz.

Međutim, rukovodstvo turskog kluba je uporedo vodilo i razgovore sa Željkom Obradovićem, kojem su, kako prenosi eurohoops.net, još prošlog leta nudili 10 miliona evra za trogodišnji ugovor. Željko je po napuštanju Atine bio isključiv da neće ništa raditi godinu dana. Sada je situacija drugačija, pa se obojici trenera nude dva miliona evra po sezoni.

Ukoliko se pak dogodi da ni Duda ni Željko ne prihvate ponude, Fener ima varijante B i C, a opet su u igri treneri sa prostora bivše SFRJ. Prvi je Žan Tabak, a drugi Duško Ivanović.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA