KO ĆE NA KLUPU ZVEZDE? Rajevac glavni favorit!

Nekadašnji fudbaler "crveno-belih", četvrtfinalista SP sa reprezentacijom Gane 2010, po nezvaničnim informacijama najverovatniji trener posrnulog giganta

  • 3

Posle odlaska Rikarda Sa Pintua sa mesta trenera Crvene zvezde u opticaju je mnogo imena  mogućih naslednika.

Čini se da je klupi posrnulog giganta sa Marakane trenutno najbliži Milovan Rajevac, nekadašnji igrač "crveno-belih", poznat najviše po plasmanu u četvrtfinale Svetskog prvenstva 2010. sa reprezentacijom Gane.

Rajevac je već vodio Zvezdu u dva meča 2004. kao prelazno rešenje, posle odlaska Ljupka Petrovića, a pre dolaska Ratka Dostanića. Tvrdi se da je Zvezda stupila u kontakt sa 59-godišnjim trenerom, koji je i ranije u nekoliko prilika figurirao kao moguće rešenje, ali prednost su dobijali drugi.

Tokom dana pominjani su još Valter Zenga, Dragoljub Bekvalac, Miodrag Božović Grof i  Zoran Filipović.

Zvezda je navodno kontaktirala Zengu, koji je nedavno dobio otkaz u Al Nasru, ali Italijan je odbio ponudu iz porodičnih razloga. "Crveno-beli" su razgovarali i sa Božovićem, ali on je rad da ostane u Rusiji posle izborenog opstanka u ligi sa Rostovom.

Zoran Filipović ima, reklo bi se, slabe šanse, jedino ako svi ostali odustanu. Nekadašnji golgeter Zvezde u trenerskoj profesiji ostao je večito nedorečen. Već je imao šansu na Marakani od 2001. do 2003. ali nije se baš proslavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    20. jun 2013 | 10:44

    Nama je sve jedno! Mozda je najbolje da ustede novac I ne angazuju trenera! Stace nama trener? Sa njim ,ili bez njega, isto nam je!

  • Uaaaa Sa Pintu

    20. jun 2013 | 09:41

    Koji je magarac ovaj Pintu -.-''

  • delijaizbeograda

    20. jun 2013 | 14:32

    Rajevac, grbić, oumaru hitno da se dovedu....u odbarni štoperi.....i jedan vezni igrač ako niko od trenutnih ne ode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA