OTIŠAO SA PINTU: Upravu ignorisao, igračima saopštio odluku!

Portugalac saopštio igračima da odlazi neposredno pre početka treninga koji je bio planiran za sredu. Haos u Zvezdi se nastavlja, blizu odlaska i Stojadinović...

  • 5

Tektonski poremećaji u Crvenoj zvezdi! Rikardo Sa Pintu podneo je ostavku na mesto trenera crveno - belih!

Portugalac je ovu odluku saopštio neposredno pred trening koji je trebalo da se održi u sredu. Međutim, Portugalac nikome iz Uprave nije saopštio da će pre treninga podneti ostavku.

Ubrzo posle treninga trener Crvene zvezde u ostavci stigao je u pola jedan pred glavni ulaz na ''Marakani'' i na molbu novinara da prokomentariše današnju odluku kratko je rekao:

- Idem na sastanak sa Upravom. Posle ćemo pričati - rekao je Sa Pintu, a dva sata kasnije bio vrlo otvoren i pričao o nemogućnostima rada na Marakani.

 Loše odrađen prelazni rok uprave čime je Sa Pintu bio nezadovoljan prilikom okupljanja pred novu sezonu u ponedeljak, kap je koja je prelila čašu.

- Dosta toga je nedefinisano. Prve impresije su da ne vidim da se nešto značajno promenilo otkako sam otišao. Tada sam ostavio jedan plan šta treba da se uradi, ali ne vidim da je rađeno po tom planu. Ali sačekaćemo. Daćemo vremena upravi, još tri nedelje su pred nama - istakao je Portugalac po povratku sa odmora.

Nekadašnji trener Sportinga je po dolasku u Zvezdu, krajem marta, vezao osam uzastopnih pobeda čime je klub sa ''Marakane'' doveo nadomak šampionskog trona, ali su posle toga usledila tri poraza gde je svakako najbolniji bio onaj u derbiju protiv Partizana kada je titula i definitivno izgubljena.

Sudbina portugalskog stručnjaka visila je o koncu i posle završene sezone, ali su čelnici kluba, ipak, odlučili da ostave Sa Pintua i za narednu godinu.

Prema poslednjim informacijama, kofere pakuje i Zoran Stojadinović, koji je direktno uticao na dolazak Sa Pintua u Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosevac

    19. jun 2013 | 13:27

    Odskocna daska ahahaha...glupih ljudi koliko hoces :)

  • coa

    19. jun 2013 | 11:37

    Pa normalno ZVEZDA mu je samo bila odskočna daska za dalji trenerski rad .

  • ivan...

    19. jun 2013 | 13:24

    Ma nista cudno vise me nista ne iznenadjuje...mozda posle ovoga ode i jos neki igrac...masta je bila velka toliko ovih dana,redjala su se imena igraca,od dekija,ninkovica,nekih stranaca...ako je dao otkaz,onda mu ne dugujemo nista za dalje,bar je to dobro..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA