DOBILI RASKID: Mijailović, Pantić i braća Srnić napustili Zvezdu!

Četvorica fudbalera koji su tužili klub sa Marakane zbog neispunjenih obaveza, očekivano dobili na arbitraži i postali slobodni igrači

  • 3

Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Srbije presudila je u korist četvorice fudbalera koji su tužili  Crvenu zvezdu zbog neisplaćenih zarada, tako da su Srđan Mijailović, Aleksandar Pantić i braća Srnić, Dragoljub i Slavoljub, postali slobodni igrači.

Odluka je donete u istom danu u kojem su "crveno-beli" ostali bez trenera Rikarda Sa Pintua, ali nije bila iznenađujuća, za razluku od ostavke Portugalca.

- U ovim slučajevima dilema, praktično, nije postojala od samog početka. Sve je bilo na strani igrača i jedino je postojala mogućnost dogovora sa čelnicima kluba kako bi se izbegla očekivana odluka Arbitraže. Teoretski, sve bi još možda i moglo da se reši u narednih dan-dva, dogovorom, ipak očigledno je da kod tih igrača Crvene zvezde ne postoji želja za ostankom na "Marakani - izjavio je generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković, a prenele Večernje novosti.

Uz fudbalere Crvene zvezde, sporove sa klubom dobila je i nekolicina igrača Smedereva, koji su posle zelenog svetla Arbitražne komisije FSS slobodni u izboru nove sredine, a klub  je u obavezi da im isplati zaostala potraživanja iz ugovora, dok spor Sterfana Apije sa Vojvodinom još nema rešenje, a Novosađani su tražili da se utvrdi ko je nadležan. Naime, u ugovoru sa Apijom stoji da je u slučaju spora nadležan Arbitražni sud u Švajcarskoj  a ne Arbitražna komisija FSS.

(Telegraf.rs /Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    20. jun 2013 | 07:06

    Hvala Bogu,da ne gledam ovog Mićka više. Baš me zanima kakvu će karijeru da napravi. Što se tiče ostalih,ove Srniće nisam gledao,a Pantić nije loš,mada zna i on da kiksa.

  • nislija

    20. jun 2013 | 12:36

    Oni stvarno misle da su neki igraci?pa micka smo mi napumpali da bi mu porasla cena.pa ga jos i miha vodio u rep.bas me zanima gde ce ovi da nastave karijeru i kako ce njihova karijera da prodje. Treneri,igraci i uprava odlaze a sever uvek ostaje! Sever je zvezda

  • Ss

    20. jun 2013 | 10:16

    Djuro reaguj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA