BURA NA JADRANU! Čović: Ubuduće ćemo kazne plaćati graškom!

Predsednik Crvene zvezde nezadovoljan što je na Skupštini "Sidra" saznao da su neki klubovi novčane kazne plaćali na kompenzaciju

  • 7

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović rezigniran je posle Skupštine "Sidra", vlasnika ABA lige jer čelni ljudi ove firme nisu objavili finansijsko poslovanje za 2012. godinu, kao i zbog toga što su crveno-beli kazne plaćali novcem, a neki drugi klubovi na kompenzaciju.

- Zvezda je 12 juna platila dug za kazne 13.200 evra, a neki klubovi su svoje kazne kompenzovali.Partizan će 29.100 evra od 30.427 evra duga nadoknaditi hotelom "Park". Nisam znao da to može.

-Pada mi na pamet da sledeće sezone upadamo na teren, pravimo tehničke greške i druge prekršaje, pa ćemo to na kraju da platimo, na primer graškom. Možda i nađem neki hotel u međuvremenu - rekao je Čović za Kurir.

Takođe čelnik Crvene zvezde nije zadovoljan ni finansijskim izveštajima "Sidra"

- Predlog finansijskog izveštaja za 2012. nam je dat na jednom papiru, što je smešno. Kad smo tražili da se uradi revizija, pravdali su se da je to skupo, iako smo mi hteli da platimo. Međutim, na kraju smo nadglasani.

- Pokušali smo da unapredimo funkcionisanje preduzeća "Sidro", a razgovaraćemo i o vlasničkom udelu u ligi i organima ABA. Nemoguće je da se predsednik i direktor biraju na neograničeno vreme - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    21. jun 2013 | 09:12

    Brate kakvog predsednika imamo...Ovaj covek treba I drzavi majke mi...Nebojsha rules...Predsedniche zovi samo zovi...

  • Navijac

    21. jun 2013 | 07:54

    Ti si taj koji je nase klubove uvalio u ovu ligu. Sada kada ti ne odgovara kukas na sve strane. DOSTAAAAAAA BREEEE.

  • Pedja-pfc

    21. jun 2013 | 10:09

    Pa gde si pudlice,nema te danima?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA