Da li je ovo promašaj koji je Majamiju doneo titulu? (VIDEO)

Pri rezultatu 90:88 za ''vrelinu'' centar San Antonija Tim Dankan upropastio fenomenalnu šansu da svom timu donese izjednačenje. Sve posle toga je istorija

  • 1

Pobedom protiv San Antonija u sedmom finalnom meču sa rezultatom 95:88, košarkaši Majamija su teškom mukom uspeli da odbrane šampionski tron. Međutim, pitanje je šta bi se dogodilo da je Tim Dankan pri rezultatu 90:88 za ''vrelinu'' pogodio nešto što je u karijeri teško promašivao?

Naime, gorostasni centar je u poslednjem minutu, posle odlično izgrađene akcije, promašio poluhorog u trenutku kada su skoro svi loptu videli u košu, posle čega je Majami uspeo da veže pet poena i stigne do zlata vredne četvrte pobede.

Treba dodati i to da ''mamuze'' nisu imale ni sreće tokom finalne serije, pogotovo u šestom meču kada su sve vreme vodili i na kraju teren napustili pognute glave.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goheat

    21. jun 2013 | 14:29

    Ma da je Leonard dao oba bacanja na kraju 6 utakmice,ne bi mi ni gledali ovo sad :-D Ali svejedno,Miami je zasluzio titulu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA