Željko Petrović pomoćnik Hidinka u Anžiju

Holandski stručnjak predvodiće ruski tim u narednih 18 meseci a pomagaće mu crnogorski trener

  • 0

Holanđanin Gus Hidink postigao je dogovor sa čelnicima ruskog Anžija, i u narednih godinu i po dana predvodiće ambiciozni tim iz Mahačkale. Pomoćnici u ruskoj ekipi biće mu Željko Petrović i Ton de Šatiner.

Holandski trener će na klupi ovog tima zameniti Jurija Krasnožana koji je početkom nedelje podneo ostavku.

Hidink je bio bez angažmana od novembra prošle godine, kada je dobio otkaz u reprezentaciji Turske koja se nije plasirala na prvenstvo Evrope.

Ekipa Anžija trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli prvenstva Rusije, a članovi ovog tima su, pored ostalih, Samjuel Eto, Roberto Karlos, Juri Žirkov i Mbark Busufa.

Pre reprezentacije Turske, Hidink je vodio Čelsi, Real Madrid, PSV Ajndhoven, Betis, Valensiju, Fenerbahče, Južnu Koreju, Holandiju i Rusiju u kojoj je ostavio dubok trag, što ga je i preporučilo ambicioznoj upravi Anžija.

- Veoma sam srećan što mi se ukazala ovakva prilika. Posebno mi je važno što postoje planovi za dalji razvoj fudbala u Dagestanu - rekao je Hidink.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA