ZVEZDA: Nikom ne ostajemo dužni!

Klub sa Malog Kalemegdana se obratio javnosti povodom najave tužbe arbitražnom tribunalu FIBA, kao i dezinformacije da je angažovan Darko Miličić

  • 0

U burnom danu kada su odjeknule informacije da će Elton Braun tužiti Crvenu zvezdu arbitražnom tribunalu FIBA (BAT), kao i da će Darko Miličić biti novi član ekipe "crveno-belih", klub se oglasio saopštenjem.

"KK Crvena zvezda Telekom nikom ne ostaje dužna i to svima mora da bude jasno. Individualna je stvar i pravo Eltona Brauna da pokaže koliko voli i poštuje Crvenu zvezdu, ali sve te emocije bi trebalo da usaglasi sa komentarima koje je ostavljao na društvenim mrežama kako ne bi u zabludu dovodio brojne simpatizere 'crveno-belih'. Jer iz ovoga se samo može zaključiti da Braun voli Crvenu zvezdu do poslednjeg dolara. Ni manje ni više od toga.

Takođe, KK Crvena zvezda Telekom još nije dobila nikakav zvanični dokument o navodnoj Braunovoj tužbi od strane FIBA. A koliko se tačno duguje Braunu, može da se utvrdi tek kada se u obzir budu uzeli svi disciplinski prekršaji koje je Braun napravio tokom sezone".

LAŽ JE DA JE ZVEZDA ANGAŽOVALA MILIČIĆA!

Klub je u saopštenju potvrdio reči predsednika Nebojše Čovića za naš portal da nije potpisan ugovor sa Darkom Miličićem.

"KK Crvena zvezda Telekom ponovo je u prilici i da demantuje neistinita pisanja nekih medija o navodnom angažovanju pojedinih igrača. Kao što su netačne bile informacije o navodnoj promeni trenera, tako su neistinite vesti i da je Crvena zvezda Telekom angažovala Darka Miličića. Iako je klub pružao informacije da Miličić ne dolazi u Zvezdu, pojedini mediji su očigledno pomislili da bolje poznaju situaciju unutar kluba pa su još jednom u kratkom vremenskom roku plasirali laž i na taj način diskreditovali sebe.

KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve simpatizere kluba da ne podležu provokacijama kojima su mediji očigledno skloni kad je naš klub u pitanju. A proverene, tačne i zvanične informacije koje se tiču ne samo transfera igrača, nego svih dešavanja u klubu mogu da dobiju na zvaničnoj internet stranici kluba", navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/kkcrvenazveda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA