NADAL: Ne ide mi na travi nikako, čestitam protivniku!

Španski teniser svestan da je mogao i morao mnogo više da učini u meču protiv Belgijanca Stiva Darsisa

  • 2

Prvo kolo Vimbldona donelo je jedno od najvećih iznenađenja otkako se ovaj turnir i igra. Španski teniser Rafael Nadal ubedljivo je poražen već na startu grend slema od Belgijanca Stiva Darsisa, inače 135. igrača sveta, rezultatom 3:0

Kao i prošle godine kada je poražen u drugom kolu od Lukaša Rosola, Nadal je pokazao da mu travnata površina očigledno nikako ne odgovara.

- Nije bilo mnogo dobrih trenutaka za mene danas. Želeo sam najbolje, pokušavao sam sve vreme i imao šanse, ali nisam ih iskoristio. Teško je bilo da prilagodim moju igru na travi - rekao je Španac, koji se osvrnuo i na raniju povredu kolena koja ga je, možda, sputala u nameri da se okiti šampionskim tronom:

- Nije sada vreme da pričamo o mom kolenu. Jedino što sada mogu je da čestitam mom rivalu. Ovaj poraz nije tragedija, izgubio sam, to je sport. Siguran sam da ću se oporaviti od ovoga i biti spreman za naredne turnire. Igrao sam daleko od onoga što sam očekivao posle povrede i nastaviću tako i narednih godina - zaključak je Nadala.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA