Zvezda dovela trenera, sada slede pojačanja!

''Crveno - beli'' uspeli da pronađu ''generala'' koji će voditi bitke, a glavni cilj u narednom periodu jeste da se Stojanoviću obezbede adekvatni vojnici

  • 2

Stigao je Slaviša Stojanović na ''Marakanu'' čime je pitanje trenera rešeno, ali sada počinje mnogo teža borba - za pojačanja koja su fudbalerima Crvene zvezde i te kako potrebna.

Loša finansijska situacija ''crveno - belih'' umnogome utiče na to ko će doći, a ko otići sa ''Marakane''. Prilikom dolaska prioritet svakako imaju igrači koji su kvalitetni, a ne toliko skupi.

Kao jedan od tih svakako je iskusni levi bek Nikola Mijailović kome je ugovor sa ruskim Amkarom istekao. Kako Sportski žurnal saznaje Mijailović, koji je 2008. godine već nosio dres Zvezde, obavio je završne pregovore sa čelnicim kluba i uskoro bi trebalo da se priključi budućim saigračima iz Sloveniji.

Njegovim stopama će najverovatnije i Ivan Fatić koji je, posle odrastanja u omladincima Zvezde, igrao u Seriji A. Ovaj 24 - godišnji defanzivac je postigao dogovor sa upravom tima iz Ljutice Bogdana, a ostalo je samo da se utanače detalji sa ljudima koji vode brigu o njegovoj karijeri. Fatić takođe dolazi kao slobodan igrač i trebalo bi u naredna dva dana da stavi paraf.

Da se ponekad mora i platiti za igrača čelnici Zvezde će se najverovatnije uveriti na primeru Dose Žuniora. Izgleda da je sportski direktor ''crveno - belih'' Zoran Stojadinović pronašao zajednički jezik sa kolegama iz kiparskog AEL - a koji bi trebali da puste iskusnog defanzivca u Beograd.

Slična situacija je i sa Aleksandrom Kovačevićem iz Spartaka. Bivši Zvezdin đak je postigao dogovor sa klubom koji je na račun Subotičana poslao 100.000 evra više od prvobitne cene plus 20 odsto od sledećeg transfera.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    25. jun 2013 | 08:43

    Samo da ne budu opet neka "pojačanja" iz haustorska lige.....

  • Ss

    25. jun 2013 | 11:12

    Stizu pojacanja iz Kovinske bolnice za lecenje od zavisnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA