DANILOVIĆ: Ovog časa mogu da stavim katanac na Partizan!

Predsednik Partizana na vanrednoj konferenciji istakao da Partizan trenutno ne može da igra nijedno takmičenje, da je dug više od milion i po evra samo prema igračima i da država mora hitno nešto da uradi kako bi se izbegao "ključ u bravu i ćao"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • IVAN

    27. jun 2013 | 09:20

    @dragan, sinko da te ja pitam nešto pošto barataš činjenicama kao ćoki dugovima, jel' PARTIZAN igrao 1 sezonu u srpskoj ligi dok su fmp i cz insistirali da uđu u nju i naravno ušli bez te vojvodine i partizana? kad već pominješ istupanje iz lige pre 2 godine, koje je mesto bila cz na kraju sezone, jel bila 12 i zbog koje smo izgubili 1 mesto u aba ligi? pa kad rezultati ne odgovaraju ajmo da istupimo a hteli u istu tu ligu pre 10-ak god? i da vas pitam stubovi srpstva i pošteni ljudi, prošle godine,koje ste mesto bili u aba ligi a završili u evro kupu iako je radnički bio ispred vas a zbog odustajanja drugog kluba zbog finansija, jel to pošteno, ili ste tako pošteni opet insistirali na pravdi pa prepustili radničkom kg mesto koje mu i pripada i tražili izlazak iz lige kao pre 2 god kad ste bili 12? eto gagi, ne sećam se da ste se bunili zarad drugog srpskog kluba, mislim da je u pitanju interes, a ti ako već pričaš o nekim činjenicama, malo se košarkaški i moralno obrazuj pa pričaj o rezultatima, srpstvu i poklonjenim mestima u evropi....

  • IVAN

    27. jun 2013 | 09:02

    ivan samo piše činjenice, kad smo kod činjenica, sedište kluba može biti i u železniku pa ste po vama još cz jel tako?isto tako još računate da ste u sd cz iako to niste, proverite apr, jer je to sada privatni klub ništa strašno ukrali vam ime i identitet pa ne vidim da se bunite...isto tako ne vidim i nisam pročitao ni u jednom komentaru osim što forsirate da je PARTIZAN za vreme ds guran od strane države, a niko od vas, evo lepo pitam jel vraćen dug od 16 miliona ko je vratio i pod kojim uslovima ili vam je država jednostavno oprostila? eto čisto pitam da znam na čemu se temelji to da PARTIZAN gura država a sadašnji fmp ne gura i pored duga koji je nestao ničim izazvan imate 4-5 milona budžet....samo pitam jel otpisan, vraćen ili šta? msm samo da razjasnimo šta je sa dugom i zašto bi država ulagala u nešto što je privatno a neuspešno? eto, samo pitam...

  • IVAN

    26. jun 2013 | 23:13

    @ miki, stub srpstva - ćoki pokrao pare sa K I M, stub srpstva -ćoki uterao srpske klubove u tudju ligu radi svoje koristi, stub srpstva - trener fk vam bio hrvat, stub srpstva - pola ovih ljudi ni ne zna pravopis maternjeg jezika, stub srpstva = stub srama...mora da vam je vaterpolo najvažnija sporedna stvar na svetu a ženska odbojka kraljica sportova, a koliko se sećam miki dvoglavi orao je na grbu Srba a ne petokraka...zato ne morališi o zagrebu jer ste vi i ćoki zarad vaših interesa uterali i Partizan i druge srpske klubove u vašu omiljenu sfrj ligu a obesmislili našu srpsku ligu...pa se zapitaj ko je doveo zagreb u beograd i ko je hteo u tu ligu zarad stuba srpstva...miki srbine...srbendo...petokraka ti još stoji u grbu omiljenog kluba...tako da ćete biti stubovi srpstva tek kada budete radili u interesu Srba a ne svom interesu....do tada ste sfrj klub.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA