SKRIVENI TALENTI: Manje poznate teniske lepotice Vimbldona! (FOTO)

Iako igrama na turnirima i ne zaslužuju da se nađu u vrhu VTA liste, samom pojavom na terenu ove devojke oduševljavaju skoro sve prisutne

  • 1

Teniski turniri uvek su veliki mamac za svu mušku populaciju koja, osim dobre igre, često voli i da gleda lepe i atraktivne teniserke.

Poslednjih nekoliko godina navikli smo da gledamo lepotice kao što su Marija Šarapova, Ana Ivanović ili možda ranije Ana Kurnjikova, ali ovoga puta vam predstavljamo manje poznate teniserke čiju pojavu ne biste želeli da propustite.

Eženi Bušar

Prelepa 19-godišnja Kanađanka je napravila veliki uspeh na svom debiju u glavnom žrebu Vimbldona tako što je preko srpske teniserke Ane Ivanović stigla do trećeg kola. Bušar je 2012. godine uspela da osvoji Vimbldon u juniorskoj konkurenciji, što joj je jedan od najvećih uspeha. Trenutno je 66. na VTA listi.

Mišel Laršer de Brito

Ova teniserka je tvorac jedne od najšokantnijih pobeda u istoriji Vimbldona. Iako je 131. igračica na svetu, ova 20-godišnja Portugalka je uspela da savlada treću teniserku Ruskinju Mariju Šarapovu i plasira se u treće kolo.

Kamila Đorđi

Simpatićna Italijanka argentinske krvi uspela je u prvom kolu da pobedi domaću takmičarku Samantu Marej, ali je već u narednoj rundi čeka Rumunka Sorana Kirstea. Trenutno je 93. teniserka sveta, dok joj je najbolji plasman svakako 75. mesto.

Mendi Minela

Lepotica koja nam dolazi iz Luksemburga nije imala sreće u prvom kolu pošto je lagano izgubila od Serene Vilijams. Međutim, publika je mogla da uživa u čarima ove 27-godiđnje teniserke koja je do sada na VTA turnirima mnogo više uspeha imala u dublu. Trenutno je 92. na svetskoj rang-listi.

Aranča Rus

Ovo lepo lice stiže nam iz Holandije. Teniserka koja je porazom u prvom kolu protiv Olge Pičkove ostvarila negativan rekord s obzirom na to da joj je ovo bio 17. uzastopni meč bez pobede. Razočarenje za teniserku koja je svojevremeno bila prvi junior sveta i takođe izbacivala sa turnira takve igračice kao što su Kim Klajsters i Samanta Stosur. Nažalost, loše igre koštale su je dobrog plasmana jer je tek 156. teniserka sveta.

Loren Dejvis

Amerikanka je od trenutka kada se pojavila na teniskim terenima doživela veliki porast na rang-listi, ali na Vimbldonu nije imala sreće s obzirom na to da je ispala već u prvom kolu. Zanimljivo, Dejvisova je debitovala na juniorskom US openu protiv hrvatske teniserke Ajle Tomljanović, koja je u prvom kolu poražena od Bojane Jovanovski. Najbolji plasman joj je 63. mesto u aprilu ove godine, a trenutno se nalazi na 85. poziciji.

Svetlana Pironkova

Bugarska teniserka broj jedan. Najveći uspeh svakako je ostvarila na Vimbldonu kada je 2010. godine stigla do polufinala. Takođe, postala je poznata i kao dželat Serene Vilijams koju je tri puta pobeđivala na velikim takmičenjima. Trenutno je 72. teniserka sveta i devojka koja je uspešno prebrodila prvo kolo ovogodišnjeg Vimbldona.

Klara Zakopalova

Lepa Čehinja nije mogla da zamisli bolji početak karijere 2002. godine na Australijen openu. Nećete verovati, ali u prvom kolu je izbacila Mariju Šarapovu, takođe debitantkinju, da bi u drugom kolu bila bolja od Monike Seleš. Uspešno je prebrodila prvo kolo Vimbldona pobedom nad još jednom lepoticom Danijelom Hantuhovom.

 Elena Vesnina

Prelepa Ukrajinka nije imala sreće na žrebu u Vimbldonu iako je 22. igračica na svetu. Uspešno je prebrodila prvo kolo, ali već u narednoj rundi očekuje je duel sa Nemicom Sabinom Lisicki. Nije imala previše uspeha u singlu, međutim, u dublu se mnogo više istakla.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. jun 2013 | 14:58

    Zasto sve ove teniserke nemaju toliko velike sise? A zanimljivo je i to sto je Aranca Rus ispala o one Pickove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA