Dosa Žunior stiže u Zvezdu!

Pregovori crveno-belih i kiparskog AEL-a ušli su u završnu fazu, pa bi Portugalac uskoro mogao da pojača klub sa Marakane

  • 3

Potugalski fudbaler Dosa Žunior, koji se i pre nekoliko dana dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, na pragu je dolaska u klub, prenose "Večernje Novosti". Portugalac koji ima kiparsko državljanstvo trebalo bi da pojača crveno-bele jer su razgovori sportskog direktora Zorana Stojadinovića i uprave AEL-a sa Kipra u završnoj fazi.

Naime, zapelo je samo oko obeštećenja za Žuniora koje iznosi između 400.000 i 500.000 evra. Prema nekim informacijama Žunior ima želju da dođe u Crvenu zvezdu iako ga traži i poljska Legija iz Varšave.

Da li će Portugalac pojačati tim sa Marakane znaće se do kraja nedelje, ali je bitno da je posao završen sa levim bekom Nikolom Mijailovićem i defanzivnim veznim igračem Aleksandrom Kovačevićem.

Mijailović je potpisao na godinu dana a Kovačević se iz subotičkog Spartaka vratio u Zvezdu ali za obeštećenje.

Takođe, nezvanično se pominje da novi trener Crvene zvezde predlaže da se dovede nekadašnji slovenački reprezentativac Nejc Pečnik (27) koj igra na poziciji veznog igrača, a slobodan je igrač jer mu je istekao ugovor sa Šefild Venzdejom za koji je odigrao svega devet mečeva u sezoni.

(Telegraf.rs/Novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    27. jun 2013 | 12:56

    azdaja od igraca

  • nikola

    27. jun 2013 | 14:24

    prava zver,ima da kida u zvezdinom dresu.

  • kiza

    28. jun 2013 | 11:48

    Gospodo vest je zastarela. Doticni igrac ne dolazi u Zvezdu. Kada mu je SaPintu rekao da klub ne placa igrace decko je odbio Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA