Šta Nejmar bolje radi, provocira ili simulira? (VIDEO)

Novi fudbaler Barselone nije se toliko proslavio dobrom igrom koliko bezobraznim ponašanjem tokom meča između Brazila i Urugvaja u polufinalu Kupa konfederacija

  • 0

Iako se igrom u meču protiv Urugvaja i nije baš preterano istakao, brazilski superstar Nejmar svakako je imao svoje veče u polufinalnom duelu Kupa konfederacija.

Novi napadač Barselone, koji je u prethodna tri meča postizao po jedan pogodak, svim silama se trudio da zatrese i mrežu Urugvajaca, ali mu nije išlo. Međutim, jeste u nekim stvarima koje ne priliče sportskom fer-pleju.

Očigledno koristeći oprobanu taktiku Luisa Suareza, koji je za divno čudo bio ''miran'' u meču protiv Brazila, Nejmar je simuliranjem pokušavao da stigne u posed lopte, koja mu u tom trenutku svakako nije pripadala. Naime, posle jednog duela sa Valterom Garganom, Brazilac se, iako kontakta skoro i da nije bilo, bacio kao da ga je udario autobus.

Međutim, ni to mu nije bilo dovoljno te je samo nekoliko minuta pre pobedonosnog gola, očigledno isfrustriran trenutnim rezultatom, ironično pozdravio Alvara Rodrigeza, koji je u tom trenutku napuštao teren tako što mu je slao ''poljubac za doviđenja''.

Svakako ne baš lepi potezi fudbalera koga ćemo od sledeće sezone gledati u dresu jednog od najboljih klubova današnjice − Barselone!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA