Pikeov penal uznemirio Šakiru (VIDEO)

Španski reprezentativac prilikom izvođenja jedanaesterca dodatno unervozio svoju devojku koja je na kraju, ipak, osetila olakšanje s obzirom na to da je Bufon bio matiran

  • 1

Kao što se i očekivalo, meč između Italije i Španije u polufinalu Kupa konfederacija nije mogao da prođe bez uzbuđenja koje, je, osim na terenu, bilo prisutno i na tribinama. Nije bilo Marija Balotelija zbog povrede, a samim tim ni njegove devojke Fani Neguše koja ga je bodrila, ali je zato tu bila Šakira koja je davala podršku svom dečku i reprezentativcu ''crvene furije'' Đeraru Pikeu.

Kao i prošle godine, Španci su ponovo savladali ''azure'' i izbacili ih iz borbe za trofej, samo ovoga puta na penale (7:6) koji su im sreću doneli i 2008. godine protiv istog protivnika.

Iako mnogi navijači priželjkuju jedanaesterce upravo zbog povećane doze adrenalina, Šakiri svakako nije bilo svejedno s obzirom na to da je ispoljila veliku nervozu prilikom Pikeovog šuta u penal seriji. Međutim, srećom po Šakiru, španski defanzivac je bio siguran i matirao Bufona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA