Šarapova stvarno više nema razloga da ostane na Vimbldonu (FOTO)

Poraz bugarskog tenisera Grigora Dimitrova u meču protiv Slovenca Grege Žemlje i kraj na turniru, automatski znači i odlazak prelepe Ruskinje, inače devojke Bugarina

  • 0

Još jedno iznenađenje na Vimbldonu! Slovenački teniser Greg Žemlja uspeo ja da napravi veliki podvig i, pobedom sa 3:2 u setovima, eliminiše Bugarina Grigora Dimitrova koji je očigledno krenuo stopama svoje devojke Marije Šarapove.

Podsetimo, Šarapova je takođe učešće na Vimbldonu završila u drugom kolu porazom od Portugalke Mišel Laršer de Brito, ali je za razliku od svog dečka ubedljivo izgubila.

Međutim, to je nije sprečilo da ostane na turniru kako bi bodrila Dimitrova kojem na kraju ni dva dana, ni vođstvo od 1:0 i 2:1 u setovima, a naročito podrška lepe Maše nije pomogla da ''preskoči'' Slovenca ka trećem kolu.

U meču koji je počeo u četvrtak, ali je zbog kiše odložen za dan kasnije, Bugarin je u pet setova poražen od Žemlje koji je postao prvi Slovenac u trećem kolu Vimbldona ikada do sada.

Pored velike borbe podeljene u dva dana, meč je obeležilo i veliko nezadovoljstvo Dimitrova koji u par navrata nije želeo da se vrati na teren zbog, po njemu, neodgovarajućih uslova za igru.

Naime, Dimitrov je tokom petog seta nekoliko puta proklizao na terenu, što je izazvalo pravo nezadovoljstvo kod bugarskog tenisera kojem svakako moramo zameriti što je ispao. Jer, da je ostao u igri, to bi značilo i još malo ''druženja'' na tribinama sa prelepom Ruskinjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA