SVAKA ČAST, BOŠKO: Janković ispunio san malog Zokija i kupio mu BMX bicikl i patike! (VIDEO)

- Nisam neko ko kupi i nestane za sva vremena. Čućemo se Zoki i ja s vremena na vreme, a kad god budem dolazio u Beograd, obići ću ga i kupiti mu neki poklon, da mu bar malo ulepšam život, što mi je najbitnije - kaže fudbaler Đenove

  • 12

Srpski fudbaler, kapiten italijanske Đenove Boško Janković, održao je obećanje i upoznao se s Zoranom Kominovićem (11), dečakom koji je prosio da bi kupio hranu za porodicu, o čijoj je teškoj životnoj situaciji Telegraf prvi pisao.

Janković je pre nekoliko meseci Zoranu poklonio dres Đenove sa svojim imenom, a sada je iskoristio letnju pauzu u šampionatu, pa je, čim je došao u rodni Beograd, organizovao druženje sa Zoranom i kupio mu poklone − novi BMX bicikl i patike.

- Kao što sam rekao pre nekoliko meseci kada sam čuo za Zokijevu priču, čim sam došao u Beograd, organizovao sam da se vidimo. Želeo sam da kažem Zoranu da ovo nije poslednji put da sam ga posetio i kupio nešto  - kaže Janković, pa dodaje:

- Nisam neko ko kupi i nestane za sva vremena. Čućemo se Zoki i ja s vremena na vreme, a kad god budem dolazio u Beograd, obići ću ga i kupiti mu neki poklon, da mu bar malo ulepšam život, što mi je najbitnije - otkriva Janković.

On trenutno ima ugovor s Đenovom, ali nije isključeno da promeni sredinu ovog leta.

- Na odmoru sam još deset dana, a onda se vraćam u Đenovu. Videćemo kakvi su dalji planovi kluba. Ne znam da li ću ostati. Najbitnije je da krenem s pripremama, a onda sledi prelazni rok. Ono što je važno, Zoki će prvi dobiti dres svakog sledećeg kluba u kojem budem igrao.

Mali Zoran Kominović nije mogao da veruje šta mu se desilo.

- Ovo mi je najbolji dan u životu - kaže ushićeno Zoran, i u dahu nastavlja:

- Ne samo da sam upoznao svog idola Boška Jankovića, već sam dobio od njega vredne poklone. Kupio mi je bicikl, koji mi je bio potreban, jer su mi ukrali prošli, zatim dva para patika, jedne za fudbal, a druge za šetnju, a dobio sam i novac da imam za hranu. Zahvaljujem se Bošku puno - kaže mali Zoki.

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA