GVARDIOLIN BAJERN: Dve formacije, na terenu uvek samo jedan špic!

Bivši trener Barse koristiće ili sistem 4-1-4-1, u kome je jedini istureni napadač Riberi, ili formaciju 3-3-3-1, u kojoj će Mandžukić biti špic

  • 1

Pep Gvardiola će u minhenskom Bajernu pokušati da ponovi podvige koje je ostvario sa Barselonom, a na putu ka novoj slavi evropskog prvaka povešće u dve različite formacije.

Prema pisanju "Bilda", bivši trener Barse koristiće ili sistem 4-1-4-1, u kome je jedini istureni napadač Francuz Frank Riberi, ili formaciju 3-3-3-1, u kojoj će Hrvat Mario Mandžukić biti špic.

U prvoj varijanti, ispred golmana Nojera igraće defanzivci Alaba, Dante, Boateng i Lam, kao zadnji vezni Martinez, a potom sledi strašna četvorka Roben, Kros, Švajnštajger i Miler, ispred koje je jedino Riberi.

Druga formacija donosi nekoliko promena, pre svega u pozicijama u kojima nastupaju Bajernovi fudbaleri. Alaba i Lam se sele u vezni red, jer defanzivni trio čine Kontento, Martinez i Boateng, a na centru terena biće i Švajnštajger. Riberi se u tom sistemu (3-3-3-1) seli među polušpiceve, gde su još Miler i Roben, a u napadu će biti Mandžukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA