NBA 2K14: Prvi put u istoriji evroligaški timovi u video-igrici! (FOTO)

Kako je saopštila Evroliga, u izdanju "NBA 2K14" biće 14 timova koji nastupaju u elitnom evropskom klupskom takmičenju, ali ne i Partizan

  • 7

Prvi put od kada se najveće programerske kompanije bave proizvodnjom video-igrica sa NBA timovima, u njenoj najpopularnijoj varijanti, NBA 2K seriji, naći će se i evroligaški klubovi.

Kako je saopštila Evroliga, u izdanju "NBA 2K14" biće 14 timova koji nastupaju u elitnom evropskom klupskom takmičenju. Među odabranim klubovima nema Partizana, a ni Crvene zvezde.

Pored standardnih NBA timova, na Xbox-u, Plej stejšnu 3, a od jeseni i na "četvorci" kao i na računarima koji koriste Vindouz, igrači će moći da odaberu neku od sledećih evropkih ekipa: Alba Berlin, Barselona, Real Madrid, CSKA Moskva, Armani Milano, Montepaski Sijena, Anadolu Efes, Fenerbahče Ulker, Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi Tel Aviv, Žalgiris, Unikaha i Laboral.

NBA2K serija je nastala kao odgovor Sege, a potom "2K sports"-a na čuvenu igricu NBA Live koju je pravio "EA Sports". Prošle godine novi NBA Live se nije pojavio na tržištu prvi put od nastanka, 1995, ali je najavljeno da će se ove jeseni vratiti na velika vrata. Ipak, evroligaške timove moći će da "koriste" samo oni koji se opredele za 2K seriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    2. jul 2013 | 15:05

    nisu znali poreklo partizana, dal Hrvatsko ili Srpsko... zato ih.nema

  • bobo

    2. jul 2013 | 14:00

    A zasto ajde, zasto da nema partizan ako redovno igra evroligu? Zasto? Zasto smo crna rupa na svakom polju je*em ti zivot

  • milos

    2. jul 2013 | 14:38

    Evo ja cu da ti objasnim posto to poznajem dobro!!Kod nas je piraterija rasprostranjena i slabo ko kupuje originale!!Njihov marketing radi drugacije t.j. oni izvuku statistiku svih zemalja gde se igra prodaje i tako kreiraju timove i interesovanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA