ZVEZDA: Bugari dižu cenu svojim igračima preko našeg kluba!

Portparol ''crveno-belih'' demantovao informacije o dolasku Kostadina Stojanova na ''Marakanu''

  • 2

Vest da je Crvena zvezda veoma blizu dovođenja bugarskog defanzivca Kostadina Stojanova odjeknula je u sredu u srpskoj javnosti. Dok su mnogi "zvezdaši" slavili dolazak Miloša Ninkovića na ''Marakanu'', informacija da će Bugarin obući ''crveno-beli'' dres skoro sve je ostavila zatečene s obzirom da se njegovo ime nikada do sada nije pominjalo.

Međutim, dok je Ninković promovisan kao novo pojačanje Zvezde, izgleda da sličnu situaciju nećemo gledati sa Stojanovom.

- Zvezda neće dovesti Stojanova. Sve su to medijske spekulacije. Verovatno Bugari pokušavaju da mu napumpaju cenu pa ga povezuju sa Zvezdom - rekao je za Telegraf portparol ''crveno-belih'' Marko Nikolovski, koji je uprkos žurbi odvojio malo vremena posle velike akcije Zvezde u centru Beograda kada su navijačima deljeni novi dresovi.

Podsetimo, bugarski mediji su u sredu ujutru objavili informaciju da je Stojanov već u Beogradu na lekarskim pregledima i da je ostalo samo da potpiše ugovor sa Zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    4. jul 2013 | 15:46

    dobro je, ne treba nam neki 'koman

  • Zozo

    4. jul 2013 | 20:18

    dajte vec jednom dovedite 2 dobra stopera i izbacite krnetu i tako tu boraniju inace ce biti velikih problema i kikseva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA