JAOJ ZVEZDI: Dijamantidis ostaje u Panatinaikosu!

Srpski klub imaće težak posao u Evroligi protiv šampiona Grčke koji je, osim odličnog beka, zadržao i Lazmea i angažovao Antonisa Focisa

  • 3

 Najbolji košarkaš Panatinaikosa i igrač koji je najzaslužniji za dominaciju Atinjana u Evropi proteklih deset godina Dimitris Dijamantidis produžio je u četvrtak ugovor sa atinskim klubom na još dve godine.

Košarkaše Crvene zvezde ova vest je sigurno razočarala, jer se upravo Beograđani sastaju sa Panatinaikosom u grupnoj fazi Evrolige, a ostanak iskusnog beka, uz još neka pojačanje, sigurno će doprineti da PAO bude još jači rival.

- Srećan sam što sam produžio ugovor. Od početka sam želeo da ostanem u timu, jer se ovde osećam kao kod kuće. Nastavićemo da naporno radimo kako bi Panatinikos ostao na visokom nivou - rekao je Dijamantidis za klupski sajt.

Dijamantidis je u Panatinaikos došao 2004. godine iz Iraklisa i od tada je sa "zelenima" osvojio osam naciolanih titula, sedam trofeja u Kupu i tri Evrolige (2007, 2009, 2011).

Pre njega ugovor sa Atinjanima produžio je bivši krilni centar Partizana Stefon Lazme, dok se u klub vratio Antonis Focis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA