KATIĆ: Neću se ponovo tući sa Marićem!

Centar Crvene zvezde kojeg u Evroligi očekuje meč sa starim znancem Aleksom Marićem, nekada igračem Partizana, sada Lokomotive iz Kubana, žali zbog konflikta od pre tri godine i tvrdi da je to bilo u žaru borbe

  • 6

Košarkaši Crvene zvezde u D grupi Evrolige imaju veoma teške protivnike, a među njima je Lokomotiva iz Kubana za koju nastupa Aleks Marić, Australijanac srpskog porekla, nekada igrač Partizana.

Jedan od najvažnijih košarkaša "crveno-belih" sada je Raško Katić, bivši igrač Hemofarma, koji je sa Marićem imao žestok obračun tokom druge utakmice finala plej-ofa 2010. Posle jednog duela njih dvojica razmenili su nekoliko udaraca.

- Između mene i Marića nema ništa lično. Takve stvari se dešavaju, nažalost. Ne često, ali se dešavaju. U žaru borbe dođe do tuče, ali  u pitanju je samo želja za pobedom. To što se desilo u Vršcu pre nekoliko godina nije lepo i verujem da se takve stvari neće ponoviti. Sad sam stariji, ne reagujem više impulsivno kao ranije. Vodim više računa da to takvih incidenata ne dođe. Košarku gledaju i deca, a mi  moramo da budemo primer - izjavio je Katić za Informer.

Drugi akter tuče, Aleks Marić trenutno je na odmoru u Las Vegasu i nije bio raspoložen ni za kakve komentare. Podsetimo, nedavno je izjavio da bi voleo da igra protiv Partizana i Zvezde u Evroligi i želja mu se, bar delimično, ispunila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kriza identiteta

    6. jul 2013 | 13:48

    neću se tući...nabiću mu nos u oko...

  • Stojke

    6. jul 2013 | 17:40

    Napravicu ti ja identitet ako hoces cigansturo odvratna,svaku vest komentarises,idi se operi cigansturo.

  • Šurda

    6. jul 2013 | 20:24

    ako ništa drugo, fmp će bar u nečemu prvi, imaće najružniji centarski tandem u evropi, a katić kad završi karijeru može da radi u pekari,da surlom seče burek gospodi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA