Partizan poražen od Legije! Bivši igrač crno-belih ubio asistencijama!

"Crno-beli" su izgubili u prvom meču "Dejna Kupa" od poljskog kluba 2:1, a asistent kod oba gola za pobednika bio je Miroslav Radović. Gol za goste postigao je Marko Šćepović. U nedelju za treće mesto protiv Austrije

  • 1

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču na humanitarnom turniru "Dejna Kup" od Legije rezultatom 2:1.

Posle prvih 45 minuta, Vuk Rašović je mogao da bude zadovoljan onim što je njegova ekipa pružila, s obzirom da je bila ravnopravan rival. Krajem poluvremena domaćini ipak dolaze do vođstva posle centaršuta bivšeg igrača Partizana Miroslava Radovića, koji je asistirao Saganovskom za vođstvo Legije.

U nastavku je Kojić mogao da donese poravnanje posle dobrog pasa Saše Ilića, ali je nakon toga Legija bila dominantnija na terenu. Duplirala je prednost u 78. minutu pogotkom Kuharčika, a asistent je ponovo bio Radović.

Crno-beli su nedugo zatim ipak uspeli da zatresu mrežu preko Marka Šćepovića.

U nedelju će Partizan igrati za treće mesto protiv bečke Austrije u 13 sati, dok će se za trofej boriti Legija i Fluminense.

LEGIJA: Kučijak, Berežinski, Dosa Žunior, Jodlovec, Vavržnjak, Helio Pinto, Vrdoljak, Radović, Dvališvil, Kosecki, Saganovski.

PARTIZAN: Lukač, Aksentijević, Volkov, Ivanov, Ostojić, Luka, Kojić, Ninković, Marković, Ilić, Jojić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA